יום שלישי, 22 ביולי 2014

לטעום חולצות פולו



פולו בפיתה
היום כבר כל דבר אפשר לשים בפיתה. כבר לא ניתן להפתיע פיתה, וכל מה שנשים בה יתקבל בברכה. אז נכון, חולצות פולו לא יכנסו היטב לפיתה, וגם הטעם שיתקבל מוטל בספק, אבל גם חולצות פולו מחדשות את עצמן, מייצבות את עצמן בטרנדים האפנתיים והנכונים, המשתנים והמתגוונים והן תמיד נשארות קלאסיות.
פיתה היא המאכל הקלאסי האולטימטיבי, והיא מצליחה להישאר קלאסית ולחדש את עצמה כל פעם מחדש, בדיוק כמו חולצות פולו.
פיתה היא אוכל עממי, שמצליח להיות גם אוכל גורמה, וגם חולצות פולו יכולות להיות גורמה אפנתי יוקרתי, בו בזמן שהן גם חולצות שמותאמות לעם. כל גבר שירצה יוכל להשתחל אל חולצות הפולו, ולמלא את הפיתה שלו בממרח שוקולד יוקרתי של גדולי השפים, או בפלאפל עממי, כל עוד הוא יזהר שכלום לא יישפך לו על החולצה.

פולי פולו
פולי קפה ופולי קקאו נקטפים ונאספים כמעט כמו סיגרים קובנים, כלומר הם מוצרי גלם יוקרתיים במיוחד. אבל כולנו נהנים עד כדי כך מטעמם ומהשפעתם המעוררת והמשמחת, שלא ויתרנו עליהם כמאכל יומיומי של כולם. גם חולצות הפולו התחילו כחולצות של המעמד העליון היוקרתי והאמיד, אך בשל היופי והנוחות שלהן, הן נלבשות היום על יד כל גווני האוכלוסייה וזה כבר עניין של טעם.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה